Teamactiviteit
De Foute quiz

Na het daverende succes van de Popquiz met live muziek ontwikkelden we een show boordevol jouw favoriete guilty pleasures: de Foute Quiz! Dat betekent ruim 1,5 uur quizzen met de beste foute hits en top live entertainment. Daar móet je bij zijn! Zowel live als online te boeken.

Specificaties

1,5 uur foute hits

Live of online

Met live DJ en presentator

De Foute Quiz 1
De Foute Quiz 2

Een quizshow vol quilty pleasures

De Foute Quiz is een muzikaal muziekfeestje waarbij niets te gek is. Stilzitten is geen optie, want al jullie muzikale quilty pleasures komen voorbij: van Happy Hardcore tot Anita Meyer en van André Hazes tot Spice Girls… jullie roepen, wij draaien! Of nou ja, wij.. één van onze getalenteerde DJ’s staat achter de draaitafel. Van graag geziene lokale held DJ Sander tot legendarische 90’s topper Charly Lownoise. Muzikaal succes gegarandeerd dus!

Dynamische show met uiteenlopende rondes

De Foute Quiz bestaat uit een aantal verschillende rondes waarin foute muziek altijd centraal staat. In een dynamische show wordt jullie kennis en creativiteit op de proef gesteld. Weet je bijvoorbeeld de songtekst af te maken als de muziek plotseling stopt, of leg jij de verbindende link tussen verschillende nummers? Ben jij een kei in het herkennen van foute videoclips of weet je alles, maar dan ook álles van de jaren ’90? Ga in teams de strijd aan met elkaar en wie weet gaan jullie er met de felbegeerde prijs vandoor! Natuurlijk is er tijdens de show ook genoeg ruimte voor verzoeknummers, dus bedenk alvast welke foute hit er volgens jou niet mag ontbreken in jullie (online) teamuitje of vrijdagmiddagborrel.

Wanneer is een hit een foute hit?

Eén ding is zeker: een foute hit is zeker geen slechte hit! Het zijn juist vaak de nummers die iedereen wel kent en uit volle borst meezingt. Hits waar je vrolijk van wordt. Ja, misschien de hits waar je niet al te trots op bent dat ze behoren tot je meest favoriete nummers aller tijden. Maar hé, die guilty pleasures hebben we allemaal! Wanneer een artiest hits uitbrengt die volledig passen in de tijdsgeest van nu, is de kans groot dat ze later wat aan de foute kant zijn. Perfect materiaal dus voor de foute hitlijsten. Do the Spice Girls, Vengaboys and Peter André ring a bell?

Online foute Quiz
De Foute Quiz 3

Best show ever!

Tijdens de Foute Quiz zie je niet zomaar een DJ, we werken met absolute toppers! Eén van hen maakt jullie (online) teamuitje of vrijdagmiddagborrel tot een groot succes! Jullie bepalen zelf of dit DJ Sander of DJ Charly Lownoise is (op basis van beschikbaarheid). Welke DJ de foute hits ook verzorgt: het wordt hoe dan ook the best show ever! De Foute Quiz is dus niet zomaar een livestream of live show met foute hits. Nee, het is een interactieve show boordevol fun, creatieve rondes, live entertainment en al jullie favoriete guilty pleasures.

De Foute Quiz; ook online één groot feest!

Kijken naar wat er wel kan en investeren in het teamgevoel, dat is waar we bij Out of the Office altijd mee bezig zijn. Met onze online activiteiten willen we het teamgevoel bij bedrijven een flinke boost geven. De Online Foute Quiz is slechts één van onze teamactiviteiten die online ook een groot succes is. Het staat garant voor een flinke dosis interactie, plezier en live muziek. De online variant wordt gepresenteerd door een ervaren en enthousiaste host, die graag de interactie opzoekt met de deelnemers. Dit zorgt altijd voor een onmiskenbare uitgelaten sfeer. Bij de online show maken we gebruik van verschillende camera’s, visuals en een strak design, dus niet alleen een feestje om naar te luisteren, maar ook een lust voor het oog.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt: