Teamactiviteit
Online foute quiz

Na het daverende succes van de online Popquiz met live muziek, de Doldwaze Bedrijfsquiz en de Kerstborrelshow hebben we nieuw digitaal feest voor jullie: De Online Foute Quiz! Dat betekent ruim 1,5 uur quizzen met de beste foute hits en top live entertainment. Daar moet je digitaal bij zijn!

Specificaties

1,5 uur foute hits
Dé show van dit moment
Met live dj en presentator

Online foute Quiz

Een online quizshow vol quilty pleasures

De Online Foute Quiz is een muzikaal muziekfeestje waarbij niets te gek is. Stilzitten is geen optie, want al jullie muzikale quilty pleasures komen voorbij: van Happy Hardcore tot Anita Meyer en van André Hazes tot Spice Girls… jullie roepen, wij draaien! Of nou ja, wij.. één van onze getalenteerde DJ’s staat achter de draaitafel. Van graag geziene lokale held DJ Sander tot legendarische 90’s topper Charly Lownoise. Muzikaal succes gegarandeerd dus!

Dynamische show met uiteenlopende rondes

De foute quiz bestaat uit een aantal verschillende rondes waarin foute muziek altijd centraal staat. In een dynamische show wordt jullie kennis en creativiteit op de proef gesteld. Weet je bijvoorbeeld de songtekst af te maken als de muziek plotseling stopt, of leg jij de verbindende link tussen verschillende nummers? Ben jij een kei in het herkennen van foute videoclips of weet je alles, maar dan ook álles van de jaren ’90? Ga in teams de strijd aan met elkaar en wie weet gaan jullie er met de felbegeerde prijs vandoor! Natuurlijk is er tijdens de show ook genoeg ruimte voor verzoeknummers, dus bedenk alvast welke foute hit er volgens jou niet mag ontbreken in jullie online teamuitje of online vrijdagmiddagborrel.

Een flinke dosis interactie, plezier en live muziek 

De online Foute Quiz wordt gepresenteerd door een ervaren en enthousiaste host, die graag de interactie opzoekt met de deelnemers. Dit zorgt altijd voor een onmiskenbare uitgelaten sfeer. We maken gebruik van verschillende camera’s, visuals en een strak design, dus niet alleen een feestje om naar te luisteren, maar ook een lust voor het oog. 

Wanneer is een hit een foute hit? 

Eén ding is zeker: een foute hit is zeker geen slechte hit! Het zijn juist vaak de nummers die iedereen wel kent en uit volle borst meezingt. Hits waar je vrolijk van wordt. Ja, misschien de hits waar je niet al te trots op bent dat ze behoren tot je meest favoriete nummers aller tijden. Maar hé, die guilty pleasures hebben we allemaal! Wanneer een artiest hits uitbrengt die volledig passen in de tijdsgeest van nu, is de kans groot dat ze later wat aan de foute kant zijn. Perfect materiaal dus voor de foute hitlijsten. Do the Spice Girls, Vengaboys and Peter André ring a bell?

Best show ever! 

Tijdens de Online Foute Show zie je niet zomaar een DJ, we werken met absolute toppers! Eén van hen maakt jullie online teamuitje of vrijdagmiddagborrel tot een groot succes! Jullie bepalen zelf of dit DJ Sander of DJ Charly Lownoise is (op basis van beschikbaarheid). Wie de foute hits en een eigen set ook verzorgt: het wordt hoe dan ook the best show ever! De Online Foute Quiz is dus niet zomaar een livestream met foute hits. Nee, het is een interactieve show boordevol fun, creatieve rondes, live entertainment en al jullie favoriete guilty pleasures.

Foute quiz - Charly Lownoise
Foute quiz - DJ Sander

Onze DJ’s: DJ Sander en DJ Charly Lownoise 

DJ Sander is een ervaren allround dj die van elk feest een knalfeest maakt! In pre-coronatijd stond hij dan ook geregeld op het podium tijdens onze events. Tijdens deze online periode weet hij iedere vrijdagmiddagborrel flink op te zwepen. Charly Lownoise brak in de jaren ’90 door als onderdeel van een legendarisch happy hardcore duo. Ook bracht hij een flink aantal eigen hits uit. Eind 2021 staat hij (als de maatregelen het toelaten) samen met Mental Theo in een uitverkocht Ziggodome met de ‘final show’.

Kortom, heb je zin in een digitaal feestje met collega’s? Reserveer dan snel deze te gekke nieuwe online teamactiviteit, trek je meest foute outfit uit de kast, schenk een lekker drankje in en geniet van de Online Foute Quiz!

De online teamactiviteiten van Out of the Office 

Kijken naar wat er wel kan en investeren in het teamgevoel, dat is waar we bij Out of the Office altijd mee bezig zijn. Met onze online activiteiten willen we het teamgevoel bij bedrijven een flinke boost geven. Zeker in de huidige tijd is het belangrijk om verbinding met elkaar te houden en daar hoort op z’n tijd ook een ontspannen teamactiviteit bij, online uiteraard. De Online Foute Show is slechts een van onze online team activiteiten.

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt: