DÉ Swingende kerstactiviteit voor teams
De kerstborrelshow

Het is het weer tijd voor live entertainment tijdens de jaarafsluiting. De spetterende muzikale Kerstborrelshow is dé kerstborrelactiviteit voor teams. Ga de strijd aan, proost samen op de feestdagen en swing op de beste kerstklassiekers!

Specificaties

Dé kerstborrel van 2023
1,5 uur entertainment
Live muziek & interactie

Heater met besneeuwde kerstbomen
De Kerstborrelshow 1

Vernieuwd, grootser, nog meer spektakel

Het concept van de Kerstborrelshow is compleet vernieuwd én beter dan ooit! In anderhalf uur tijd komen de leukste hits voorbij, strijden jullie in teams om de prijzen en wordt jullie puzzelvermogen op de proef gesteld. Natuurlijk zorgt Guido, onze pianist, weer voor de fijnste livemuziek. Van kerstklassiekers tot de meezingers van nu; voor Guido is niets te gek!

Onmiskenbare sfeer en interactie

De muzikale show is de ideale activiteit tijdens de kerstborrel. In een sfeervol kerstdecor proosten jullie samen op de feestdagen en het afgelopen jaar. Vervolgens barst de strijd los; wie herkent de kerstklassieker als het in een ander genre wordt gespeeld? Hoeveel albumhoezen herkennen jullie? En welk team scoort de jackpot bij het Rad van Fortuin? Het belooft een swingend kerstfeest te worden waarbij stilzitten geen optie is. Tussen de verschillende rondes is er genoeg tijd om lekker bij te kletsen en te dansen, want verzoeknummers zijn altijd welkom!

Elke locatie is geschikt voor een muzikale kerstborrel

Het team van Out of the Office maakt samen met jullie van elke Kerstborrelshow een feestje! Of dit nu in onze eigen teamlocatie in Bussloo is of bij jullie in de bedrijfskantine. Staat de kerstborrel al gepland op kantoor maar wil je het onvergetelijk maken met live muziek en spektakel? Dan komen we naar jullie toe! We nemen alles mee voor een fantastische show, inclusief kerstdecoratie, rad van fortuin en muzikale attributen.

Wat is dit leuk om te doen! Het geeft energie en draagt bij aan het teamgevoel!

Hanos Nederland

Dit was fantastisch, voor ons was dit echt dé highlight van van het jaar!

 

DEPT Agency

Wat een gaaf concept! En die muzikant… Wat een geweldige artiest!

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Met een fantastisch teamgevoel het jaar afsluiten

Onze opdrachtgevers benoemen vaak dat de muzikale shows van Out of the Office enorm bijdragen aan het teamgevoel. Het creëert verbinding en zorgt voor een ontspannen sfeer waarbij veel wordt gelachen. De Kerstborrelshow staat voor ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals het hoort bij een kerstborrel. Geef het teamgevoel een boost met de Kerstborrelshow en maak de jaarafsluiting onvergetelijk!

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

De Kerstborrelshow 2

Kleine Proostmomenten

2

Show of taste

samenwerken aan het insectenhotel

3

Wintertuin

De wintertuin