online Teamactiviteit
De kerstborrelshow

Oké, je had je verheugd op groots spektakel in aanloop naar de feestdagen. En ja, de huidige coronamaatregelen gooien roet in het eten als het gaat om jullie fysieke kerstborrel of kerstdiner. Máár dat betekent niet dat de decembermaand niet alsnog goed gevierd kan worden. Bij Out of the Office zitten we namelijk niet stil. Niet alleen staan onze online shows altijd stand-by, speciaal voor de decembermaand ontwikkelden we na het succes van 2020 weer een sprankelende ONLINE KERSTBORRELSHOW én een spectaculaire XL versie!

Specificaties

Dé kerstborrel van 2021
1,5 uur entertainment
Live muziek & interactie

Online Kerstborrelshow 1
Online Kerstborrelshow 2

Vernieuwd: nog grootser, nog meer spektakel

Ons kerstconcept is voor de aankomende feestmaand vernieuwd én beter dan ooit! In anderhalf uur tijd komen de leukste kerstklassiekers voorbij, strijden jullie in teams voor te gekke prijzen en wordt jullie puzzelvermogen op de proef gesteld! Natuurlijk mag goede live muziek niet ontbreken tijdens de Kerstborrelshow. Guido, onze pianist, zorgt weer voor een muzikale, feestelijke sfeer. Maar het kan nóg grootser en met nog meer spektakel! Met de KERSTBORRELSHOW XL! We combineren live muziek met live dans, waardoor er een spectaculaire kerst entertainmentshow ontstaat. Een show waar je niet alleen met veel plezier naar kijkt, maar waar jullie team daadwerkelijk onderdeel van is. En dat gewoon comfortabel vanuit je eigen woonkamer.

Onmiskenbare sfeer en interactie

Samen met jullie maakt het team van Out of the Office van elke Online Kerstborrelshow altijd een feestje! De muzikanten en presentator zoeken constant interactie met de deelnemers. Daarnaast maken we gebruik een op en top kerst decor, van meerdere camera’s en strak vormgegeven visuals. Het belooft een dynamische show te worden waarbij stilzitten geen optie is. Meezingen, dansen of samen proosten; alles kan! En verzoeknummer zijn altijd welkom; want onze pianist kan bijna alles spelen!

Kerstborrelshow of kerstborrelshow XL

Het verschil tussen de kerstborrelshow en de kerstborrelshow XL is dans. Tijdens de XL show zorgen dansers voor extra spektakel. Het leuke is dat we werken met professionele dansers die ook nog eens goed kunnen zingen! Dat betekent dat de show nóg meer body krijgt en we een op en top kerstbeleving kunnen bieden. Je merkt wel dat we zelf ontzettend blij worden van de XL show. We weten dat we jullie team met deze show de meest ultieme beleving kunnen bieden voor jullie kerstborrel. De reguliere kerstborrelshow is ook vernieuwd en ook een volwaardige show waarmee we ook zorgen voor een mooie kerstbeleving vanaf het scherm. De XL show biedt wat extra’s, heel veel extra’s!

Wat is dit leuk om te doen! Het geeft energie en draagt bij aan het teamgevoel!

Hanos Nederland

Dit was fantastisch, voor ons was dit echt dé highlight van 2020!

DEPT Agency

Wat een gaaf concept! En die muzikant… Wat een geweldige artiest!

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Het succes van de Online Kerstborrelshow

Onze online concepten waren vorig jaar al een groot succes. Terwijl iedereen noodgedwongen thuis aan het werk was, brachten we vertier in de thuiskantoren van meer dan 5.000 deelnemers. Met als absoluut hoogtepunt de Online Kerstborrelshow; in minder dan twee weken tijd verzorgden we meer dan 30 online kerstshows! Met zo’n 250 online shows op de teller weten we exact wat werkt en hoe we jullie mee kunnen nemen in online spektakel.

Met een fantastisch teamgevoel het jaar afsluiten

Onze opdrachtgevers benoemen vaak dat de Online shows enorm bijdragen aan het teamgevoel, ondanks dat jullie dit jaar (weer) niet fysiek samen kunnen komen. De Online Kerstborrelshow staat voor ontzettend veel plezier, muzikaliteit en gezelligheid. Zoals het hoort bij een kerstborrel of teamactiviteit! Geef het teamgevoel een boost met deze online show als te gekke jaarafsluiting!

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Online Kerstborrelshow 3

De foute quiz

2

Show of taste

show of taste

3

Wintertuin

De wintertuin