Creëer jullie eigen decemberfeest

Met nieuwe teamactiviteiten en borrelmogelijkheden

 

Klinkt het nog ver weg? Maar guess what: dat is het niet! De feestelijke decembermaand staat alweer voor de deur en dat is top! Het is dé tijd om samen met je team of het hele bedrijf terug te blikken en vooruit te kijken. En natuurlijk hét moment om te proosten en om samen te feesten. Wij pakken daarom weer groots uit! Lekker live de glazen laten klinken. Laat je inspireren door onze verbindende teamactiviteiten, borrel- en feestmogelijkheden, speciaal ontwikkeld voor het creëren van jullie eigen decemberfeest.

 

Specificaties

Stel jouw kerstborrel samen
Nieuwe teamactiviteiten
Boost het teamgevoel

Maak december memorabel 1
Maak december memorabel 2
Online Popquiz
Maak december memorabel 3

Wanneer je ons een beetje kent, weet je dat we altijd zorgen voor een sfeervolle locatie. Out of the Office is in in de laatste maanden van het jaar extra feestelijk ingericht. De kerstversiering is al uitgestald, de sfeerverlichting getest en het grote overdekte terras is omgetoverd tot winterterras met knusse zithoeken en warme flame heaters. De perfecte plek dus voor jullie kerstborrel, kerstdiner of kerstevent! Het ideale is dat onze locatie zowel geschikt is voor de kleine als de grote teams en dat er zowel binnen als buiten tal van mogelijkheden zijn.

Zeker zijn van een decemberfeest of jouw favoriete datum? Boek dan direct!

MAKE IT COUNT! 

Dit jaar maken we de feestmaanden samen écht memorabel, want alles is mogelijk!

  • Wil je met je team klein en knus borrelen op het winterterras met rijkgevulde teamplanken? Geen probleem!
  • Toch iets uitgebreider dineren met een verrassend winters BBQ menu? Regelen we!
  • Pakken jullie dit jaar graag groot, groter of grootst uit? De Teamtuin is het decor voor jullie kerstevent!
  • Dansen alsof niemand kijkt? Boek onze band, dj of christmas carol choir!
  • Fun voor bij de kerstborrel? Ontdek de kerst teamactiviteiten!
  • Echt alle zintuigen laten prikkelen? Laat je verrassen!

 

Hoe intiem of imposant jullie kerst ook willen vieren, bij Out of the Office ben je altijd aan het juiste adres. We bieden tal van mogelijkheden op onze sfeervolle locatie. Ook op het gebied van online of hybride kerstborrels hebben we alle oplossingen in huis om december memorabel te maken.

Maak december memorabel 4

SPIKSPLINTERNIEUW: CHRISTMAS CAROL COMPETITION!

Nieuw dit jaar is de Chistmas Carol Competition! Altijd al eens willen scoren met een eigen kersthit? Dan is dit dé teamactiviteit voor jou! Elk jaar zing je weer gedachteloos mee met de eeuwige kersthits. Van ‘All I want For Christmas’ tot ‘Rudolph the Red Nosed Reindeer’, iedereen kan ze meezingen.

Maar wat maakt een kerstnummer nou eigenlijk een hit? Hoe leuk zou het zijn om met je team aan de slag te gaan om jullie eigen kerstknaller te schrijven?! Dat is de Christmas Carol Competition! In teams gaan jullie aan de slag om dé kersthit van jullie bedrijf te creëren. En dat is lastiger dan je denkt. Want hoe zit dat nou precies met het aantal lettergrepen per maat? En past die geniale zin eigenlijk wel op die ene melodielijn? 

Onze huismuzikanten weten als geen ander hoe het is om een lied te schrijven. Zij zullen jullie dan ook (muzikaal) begeleiden en voorzien van tips en tricks. Daarnaast krijgen jullie ook een aantal steekwoorden mee die in het lied verwerkt moeten worden. Dit kunnen steekwoorden zijn die gerelateerd zijn aan jullie organisatie, aan de kerstdagen of zomaar alledaagse voorwerpen. Hilariteit en creativiteit gegarandeerd! Na de brainstorm, schrijfsessie en muzikale repetitie is het zover; pak de microfoon en breng samen met onze muzikanten jullie kersthit ten gehore! Uiteindelijk beslist een jury welk team er vandoor gaat met de felbegeerde prijs en wie zich de ‘Christmas Carol Kanjers’ van jullie organisatie mogen noemen!

KERSTKLASSIEKER: DE KERSTBORRELSHOW

Wat startte als een online kerstsucces, resulteerde in een absolute kerstklassieker onder de teamactiviteiten: de kerstborrelshow! Een spraakmakende muziekquiz met live muziek, uiteraard volledig in kerstsfeer. Dat dit meer is dan alleen de beste kersthits ontdek je tijdens deze teamactiviteit tijdens jullie kerstborrel.

ALLES VOOR EEN MEMORABEL DECEMBERFEEST

We bieden je alle ingrediënten voor een memorabel decemberfeest. Laat je inspireren en adviseren door onze eventmanagers en leun lekker achterover. We regelen alles tot in de puntjes en laten niets aan het toeval over, wel aan jouw verbeelding. Want jullie decemberfeest mag best een beetje magisch zijn, toch?

Misschien ook
interessant

Out of the Office is dé locatie voor vergaderingen, congressen en teamactiviteiten. Ook organiseren we bedrijfsevents op externe locaties. Veel geboekt:

1

Nieuwjaarsborrel

Kleine proostmomenten

2

Werken bij OOTO

Personeelfeest

3

anderhalve meter meetings

Zakelijk event