Foodarrangement
Veluwse lunch

De Veluwse lunch is een uitgebreide lunch met vers gebakken robuuste broden om zelf te snijden, broodbeleg naar keuze, een huisgemaakte soep van seizoensgroenten, mix & match salade, vers fruit, melk en sappen. Ideaal aan deze lunch is dat alle gasten zelf bepalen hoe zij lunchen.

Door de aangescherpte hygiëne voorschriften omtrent het COVID-19 virus wordt het foodarrangement op een andere manier gepresenteerd. Hierbij hanteren we altijd de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent o.a. dat alles per stuk verpakt zal zijn. Natuurlijk blijft de kwaliteit zoals je die van ons gewend bent. 

Specificaties

Uitgebreide lunch
Veel groenten
Vanaf € 25,50 p.p.

Veluwse lunch 1

Wat kun je verwachten

Eén ding is zeker wanneer je kiest voor een Veluwse lunch: er is genoeg keuze voor iedereen. Jullie snijden zelf de ambachtelijke broden en kiezen zelf het beleg. We zorgen hierin altijd voor een ruim aanbod dat is afgestemd op de wensen van onze gasten. Daarom nemen we altijd telefonisch contact met je op naar aanleiding van je boeking. We zorgen altijd voor voldoende groenten voor zowel het beleggen van de boterham als voor het creëren van een salade. Alle verse producten worden geselecteerd op basis van het seizoen.

Groene salade
Veluwse Lunch

Bewuste keus

De Veluwse lunch is een bewuste keus. We werken bijvoorbeeld zoveel mogelijk met volkoren producten en je vindt volop verse seizoensgroenten op de lunchtafel om je boterham mee te beleggen of om je salade te maken. Ken je onze vitale lunch al? Dit is een interactieve workshop en lunch in één! Je leert hoe je de hele dag door gemakkelijk bewuste keuzes kunt maken op het gebied van voeding én je bent zeker van een gezonde lunch die je energie geeft.