Foodarrangement
Picknick lunch

Wanneer je vergadert in een natuurrijke omgeving wil je toch het liefst buiten lunchen? Dat kan in onze teamtuin of aan de waterrand van natuurplas Bussloo. Wij dragen de picknickmand en zorgen voor picknickkleden en sfeervolle kussens. Jullie hoeven alleen te genieten van de frisse buitenlucht, de rust, het fijne uitzicht en een volledig verzorgde lunch.

Specificaties

Unieke lunch

Bewuste keus

In een groene omgeveving

Picknick lunch 1

Wat kun je verwachten

We verzorgen voor jullie een luxe picknick, waarbij gezellige picknickkleden en kussens niet mogen ontbreken. De picknickmand is onder andere gevuld met royaal belegde broodjes, goed gevulde wraps, vers fruit, een salade en sap. Je gaat dus picknicken met collega’s in een sfeervolle setting waarbij het je aan niets ontbreekt.

Outdoor meeting
Picknick lunch 2

Bewuste keus

Frisse lucht is goed voor iedereen! Vooral als onderbreking tijdens een meeting. Frisse lucht zorgt voor ontspanning, prikkelt de creativiteit en zorgt voor focus. Een bewuste keus dus die picknick lunch! Wil je er zeker van zijn dat iedereen de hele dag boordevol energie zit? Voeg dan energy bites toe aan het vergaderarrangement.