Foodarrangement
Lunch to go

Jullie vergaderen in de Veluwse IJsselvallei, nabij natuurplas Bussloo. Dat vraagt om een wandeling tijdens de lunch! Niet alleen de beweging is goed voor je, het is bewezen dat je goed kunt ontspannen wanneer je nabij water bent. De moeite waard dus om te kiezen voor een goed gevulde lunchtas en een (half) rondje Bussloo. Een luchtje scheppen in onze teamtuin kan natuurlijk ook.

Specificaties

Gevulde lunchtas

Vitale keus

Ideaal voor een wandelmeeting

Wat kun je verwachten

We vullen voor iedereen een lunchtas met een belegd broodje, een goed gevulde wrap, een stuk fruit en wat te drinken. Natuurlijk houden we er rekening mee dat de lunch lopend word gegeten, de broodjes en wraps doen we daarom bijvoorbeeld in handige papieren zakjes*. We stemmen het beleg voor de broodjes en wraps telefonisch met je af naar aanleiding van je boeking, zodat iedereen blij verrast is met de inhoud van de lunchtas.

Lunch to go 1
Lunch to go 2

Bewuste keus

Binnen vijf minuten wandelen sta je aan het water van Natuurplas Bussloo. Een half rondje Bussloo loop je in ongeveer 45 minuten. Dat maakt de lunch to go absoluut een vitale keus! Wil je wel lekker buiten lunchen, maar wil je ontspannen aan de waterkant of in onze teamtuin? Kijk dan eens naar de verzorgde picknick lunch.

Tip: laat alle deelnemers weten dat het verstandig is om schoenen mee te nemen waarop ze goed kunnen lopen.

*De verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal.