Foodarrangement
Energy bites

Aan het einde van de middag komt vaak dat moment waarop iedereen wat minder productief is. De welbekende energiedip. Maar wanneer je bij Out of the Office vergadert kun je die dip makkelijk voorkomen door te kiezen voor de energy bites. Verantwoorde tussendoortjes die rijk van smaak zijn en die je energieniveau op een natuurlijke manier een boost geven. Vaarwel meeting middagdip!

Specificaties

Ochtend en middag snack
Volledig naar keus
Vanaf € 8,00 p.p.

Energy bites 1

Verantwoorde tussendoortjes

De energy bites geven je energie en zijn ook ontzettend lekker. Het zijn verantwoorde tussendoortjes die we in de loop van de ochtend en in de loop van de middag voor jullie klaarzetten. Denk aan kleurrijke ‘groentetuintjes’, bietenbrownies, vers fruit, lekkere (groene) smoothies. Het kan allemaal. We stemmen graag met jou af welke energy bites het beste bij jullie dag past. Wat je ook kiest, dankzij de energy bites tijdens je vergadering versla je de middagdip!

Energy bites 2
Energy bites 3

Combineren met een teamactiviteit

Niet alleen de juiste voeding zorgt voor een energieboost. Ook onze energizers, krachtige teamactiviteiten van 15 tot 20 minuten, zijn zeer effectief. Niet vreemd dus dat deze activiteiten vaak worden geboekt wanneer er een stevige of lange meeting op de planning staat.