Foodarrangement
Broodjeslunch

Onze broodjeslunch is het meest geboekte foodarrangement. Dat is niet zo gek! Het biedt voor ieder wat wils: diverse smaakvol belegde broodjes, goed gevulde wraps en een huisgemaakte soep. We beleggen de broodjes het liefst met verse seizoensproducten. Ook de huisgemaakte soepen zijn afhankelijk van het seizoen en zitten boordevol groenten. 

Specificaties

Door ons belegd

Bewuste keus

Variërend en smaakvol

Broodjeslunch 1

Wat kun je verwachten

We vinden het belangrijk om de broodjeslunch af te stemmen op de wensen van onze gasten. Daarom nemen we naar aanleiding van je boeking altijd telefonisch contact met je op om specifieke wensen en eventuele allergieën te bespreken. We zorgen ervoor dat er voor iedereen meer dan voldoende keus is. Op de lunchtafel vind je diverse belegde broodjes, wraps met verschillende vullingen, huisgemaakte soep en verse sappen.

Broodjeslunch
Broodjeslunch 2

Bewuste keus

De broodjeslunch is een bewuste keus. We werken bijvoorbeeld zo veel mogelijk met volkoren producten en alle broodjes en wraps zijn voorzien van verse groenten. Wil je je lunch volledig zelf samenstellen? Kies dan voor onze Veluwse lunch waarbij je zelf je brood snijdt en belegt en salades kunt samenstellen.