We houden van ieder seizoen
Ieder seizoen is geschikt voor een (bedrijfs)event

We zijn weer volop bezig met de organisatie van teambuildingsactiviteiten voor het najaar, de kerst-, eindejaars- en nieuwjaarsborrels en het uitrollen van ons vitaliteitsprogramma. Allemaal gave dingen! We zouden bijna vergeten dat we een waanzinnige zomer achter de rug hebben…

We houden van ieder seizoen 1
We houden van ieder seizoen 2
We houden van ieder seizoen 3

Over deze zomer…

Het was een zomer (en een voorjaar) waarin we samenwerkten met nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Een zomer waarin we helemaal los mochten gaan wanneer het aankwam op foodbeleving en styling. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Het mooie aan ons vak is dat we door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers (bedrijfs)events kunnen neerzetten die indruk maken en waarover wordt nagepraat.

De perfecte vitaliteitstool

We kozen niet zomaar voor een hamburger als één van de tools voor onze vitaliteitstrainingen. Daar hebben we natuurlijk duidelijke redenen voor. Zo is ons bedrijf ontstaan vanuit een steengoede hamburger (eentje die zelfs bekroond is tot de beste hamburger van Nederland) én een hamburger lust natuurlijk iedereen! Een hamburger lijkt iets heel simpels en letterlijk en figuurlijk een beetje plat. Maar door bewust aan de slag te gaan met het kiezen van de juiste ingrediënten én door deze ingrediënten op de juiste manier te gebruiken, merk je dat dit bijdraagt aan de mindset die je nodig hebt voor een fit en vitaal leven. Die hamburger blijkt helemaal niet plat! Maar rijkelijk gevuld met producten die je bewust gekozen hebt. Dat ‘ie ook fantastisch smaakt is een extra bonus.

We houden van ieder seizoen 4
We houden van ieder seizoen 5
We houden van ieder seizoen 6
We houden van ieder seizoen 7

Beleef de seizoenen

Natuurlijk, iedereen heeft een favoriet seizoen. De één kan niet wachten tot de eerste sneeuwvlokken vallen, terwijl de ander nu alweer verlangt naar de zomer van 2019. Maar dat betekent niet dat alleen jouw favoriete seizoen geschikt is voor een geslaagd (bedrijfs)event. Dat kan namelijk in ieder seizoen! Ja, ook in de herfst wanneer het weer ontzettend onstuimig kan zijn en in de winter wanneer de temperaturen onder nul gaan. Onze eventspecialisten werken dagelijks aan de organisatie van events waarbij beleving centraal staat. Inmiddels is ‘beleving’ alweer een heerlijk containerbegrip, maar laten we wel wezen: een feestje wordt pas onvergetelijk wanneer alle zintuigen geprikkeld worden. Wanneer over ieder detail is nagedacht, wanneer het perfect past bij jouw merk en jouw bedrijf. We roepen dan ook uit volle borst: beleef de seizoenen! Laat het najaar je niet afschrikken, laat je verrassen.

We houden van ieder seizoen 8
We houden van ieder seizoen 9
We houden van ieder seizoen 10

Najaar 2018

Op de planning voor de komende maanden: o.a. winterse bbq’s, indoor en outdoor themafeesten, ultieme kerstbeleving, teambuilding, inspireren met eten en vitaal het jaar afsluiten. Nog niets op de planning voor dit najaar? Zonde! Dit is namelijk de periode van het jaar om met collega’s en klanten samen te komen. Om te feesten, te borrelen of te dineren. Of om te inspireren en plannen te maken. Wat je ook van plan bent, maak het spraakmakend. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze eventspecialisten om eens te brainstormen over een geschikt event voor jouw bedrijf.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.