Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn
luxe hapjes voor society event

Eerder deze maand waren we aanwezig tijdens de derde editie van het society event ‘de Vischmarkt’ van Citylounge Apeldoorn. Gasten tijdens dit event genoten van een fijn avondvullend programma, bestaande uit verse vis en hartige lekkernijen in combinatie met wereldwijde wijnen, jenevers en andere drankjes. Aangevuld met sfeervolle live muziek van Threesome Jazz.

Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 1
Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 2
Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 3

Smakelijk genieten

Onze smaakmakers serveerden tijdens de Vischmarkt diverse luxe hapjes. Denk aan ‘the perfect wedding’: een gamba en een snoekbaars van onze smoker met gebakken aardappelkaantjes, wilde spinazie en een antiboise saus. Wist je dat spinazie ook in de smoker bereid kan worden? Een echte aanrader! Ook konden de gasten genieten van robuust Veluws witbrood met gemarineerde entrecote en ovengeroosterde courgette. En natuurlijk kon de Oerburger van Dave niet ontbreken tijdens dit event. Voor de gelegenheid bereidden we een mini variant ‘op stand’. Oftewel: een Oerburger op stok.

Hapjes op maat

Ieder event is anders en dat betekent dat we voor iedere opdrachtgever een passend (food)voorstel maken. Dat is geen straf! De culinaire creativiteit van onze smaakmakers bruist namelijk continu. Onze (luxe) hapjes zijn altijd smaakvol, maar ze moeten natuurlijk wel bij jouw event passen en goed tot hun recht komen. Benieuwd welke hapjes het beste bij jouw event passen? Laat je inspireren door één van onze smaakmakers.

Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 4
Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 5
Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 6
Inspiratieproject: Vischmarkt Apeldoorn 7

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.