Inspiratieproject: grande opening
WKZ installatietechniek

Voor WKZ Installatietechniek organiseerden we de grande opening van hun bedrijfspand. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever realiseerden we een sfeervolle outdoor feestsetting die goed past bij hun organisatie. WKZ is een ervaren, maar zeker geen doorsnee installateur. Het openingsevent was dus van hoog niveau en spraakmakend.

Inspiratieproject: Grande opening 1
Inspiratieproject: Grande opening 2
Inspiratieproject: Grande opening 3

Sfeervolle styling

Centraal binnen het belevingsconcept stonden de gekoppelde grote tipi’s, die we plaatsten op het buitenterrein van de installateur. Deze tenten zorgden voor een natuurlijke uitstraling, wat aansluit bij het duurzame karakter van WKZ. Door het terrein te voorzien van stijlvolle styling, ontstond er een sfeervolle setting. Om de styling helemaal af te maken gebruikten we bijvoorbeeld bloemen in de huisstijl kleuren van WKZ. “De volledige setting met de tipi tenten gaf zo’n gaaf effect! Je vergat helemaal dat je je eigenlijk op een industrieterrein begaf”, aldus Martijn Giesbertsen, Bedrijfsleider bij WKZ Installatietechniek.

Luxe festivalfood en walking BBQ

Gasten werden verwelkomd met welkomsthapjes van gemarineerde zalm en champignons de dordogne. Ondertussen zorgde een driekoppige band voor gevarieerde achtergrondmuziek. Na een openingswoord van de directie en de feestelijke onthulling van het nieuwe logo werd de walking BBQ geopend. Vanuit twee kleine tipi’s werden smaakvolle gerechten uitgegeven die ter plekke op BBQ’s en smokers werden bereid.

Inspiratieproject: Grande opening 4
Inspiratieproject: Grande opening 5
Inspiratieproject: Grande opening 6
Inspiratieproject: Grande opening 7

Van a tot in de puntjes

Voor WKZ hebben we alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Van organisatie tot realisatie. Hierdoor had onze opdrachtgever nergens omkijken naar en konden zij met hun gasten volop genieten van hun bedrijfsbelevenis, de grande opening.

 

Ga je binnenkort ook een locatie openen of heb je iets anders te voeren? Wij denken graag met je mee over een bedrijfsbelevenis op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.