Groots eindejaarsfeest voor KonnecteD
Kerstpakketten, lekker eten en een hoop gezelligheid

Wat keken we hiernaar uit: de organisatie van het eindejaarsfeest voor de medewerkers en vrijwilligers van KonnecteD. Vorig jaar werkten we al mee aan de organisatie en realisatie van een geslaagd eindejaarsfeest voor circa 1.000 gasten van Sallcon (onderdeel van KonnecteD). Er kwam heel wat bij kijken om alles wederom tot in de puntjes te regelen. Daarnaast wilden we de ervaringen van vorig jaar natuurlijk graag overtreffen!

Groots eindejaarsfeest voor KonnecteD 1
Groots eindejaarsfeest voor KonnecteD 2

Voor ons was dit event extra bijzonder om te realiseren. KonnecteD is een duurzame netwerkorganisatie die verbindingen legt door in te spelen op vragen uit de (arbeids)markt. Bij KonnecteD geloven ze in ‘geluk door werk’. Een mooi streven als je het ons vraagt! KonnecteD bestaat onder andere uit de organisaties Sallcon, Deventer Werktalent, Digiwerkt en Het Groenbedrijf. We wisten dat het eindejaarsfeest voor veel gasten een uitje is waar zij het hele jaar naar uitkijken. Dit legde natuurlijk wel wat druk op onze schouders… Het moest en zou voor hen onvergetelijk worden! En dat werd het.

Warme reacties

Goed voorbereid stonden we al popelend te wachten tot de poorten naar het eventterrein bij KonnecteD open gingen. Al snel stroomde het terrein vol en konden onze smaakmakers met een glimlach aan de slag om lege magen te vullen en alle gasten een sfeervolle namiddag te bezorgen. Al snel ontvingen we menig warme reactie van de gasten van het eindejaarsfeest. En dat is exact waar we het voor deden! Vooral wanneer je je ervan bewust bent dat je het feest organiseert voor een groep mensen die het niet altijd even makkelijk heeft. Een sfeervolle setting, heerlijk eten en fijne muziek maakten dat het eindejaarsfeest voor KonnecteD wederom geslaagd was.

Vakmensen van KonnecteD:

“Wat zijn wij trots om zo’n onvergetelijk event te mogen organiseren en realiseren voor een organisatie met zo’n warm hart en al haar medewerkers en hardwerkende vrijwilligers! Ook voor ons een prachtig event om een mooi jaar mee af te sluiten.”

Groots eindejaarsfeest voor KonnecteD 3
Groots eindejaarsfeest voor KonnecteD 4

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.