De mening van onze gasten
De kracht van tevreden opdrachtgevers

2018 vloog voorbij! Het was dan ook een jaar boordevol opdrachten waar we met z’n allen energie van kregen. We werken met een ontzettend fijn team, dat dit jaar zowel op kantoor als in de uitvoering werd uitgebreid. Dat was ook wel nodig! Out of the Office is het afgelopen jaar flink gegroeid. Het is fantastisch dat veel van de opdrachtgevers die we dit jaar verwelkomden bij ons terecht kwamen op advies van onze bestaande opdrachtgevers en gasten. Geweldig om te horen dat zij ons actief aanbevelen én zelf ook graag terugkomen.

De mening van onze gasten 1
De mening van onze gasten 2
De mening van onze gasten 3

Out of the Office krijgt een dikke 9

We willen onze dienstverlening continu blijven verbeteren. Daarom vragen we doorlopend naar de mening van onze gasten en opdrachtgevers. Wanneer we naar de resultaten kijken van ons klanttevredenheidsonderzoek zijn we best wel trots! Niet alleen onze dienstverlening kreeg een mooi cijfer, onze (vergader)locatie werd beoordeeld met een dikke 9. Onze gasten zijn vooral enthousiast over de fijne huiselijke sfeer, onze gastvrijheid en persoonlijke benadering en het eten dat we serveren.

“Out of the Office heeft een aantrekkelijke huiselijke look, perfect voor onze bijeenkomst. We kregen hierover veel complimenten van genodigden.”

De mening van onze gasten 4
De mening van onze gasten 5

Hamburger workshop scoort een 8,8

Onze hamburger workshop blijft populair en werd in 2018 veelvuldig geboekt door zowel kleine als (middel)grote teams en bedrijven. De workshop bestaat uit verschillende onderdelen: foodfacts, samenwerken en competitie. Bovenal is het een effectieve teambuildingstool die onder andere door trainers wordt ingezet om teams effectiever te laten samenwerken. Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk! En wij vinden het leuk dat de workshop dit jaar beoordeeld is met een 8,8.

“De weetjes zijn geweldig! Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die nu heel anders door de supermarkt loopt. Ook het enthousiasme waarmee de workshop gegeven wordt werkt aanstekelijk.”

De mening van onze gasten 6
De mening van onze gasten 7

Ook in 2019 kun je onze hamburger workshop boeken, net als onze andere workshops en teambuildingsactiviteiten. Heb je plannen voor het organiseren van een unieke bijeenkomst, (bedrijfs)event, personeelsfeest of een teambuildingsdag? Reserveer deze datum dan ook alvast in onze agenda.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.