Bedrijfsbelevenis in circus thema
Alle verwachtingen overtreffen

Voor bouwbedrijf Nikkels verzorgden we een bedrijfsbelevenis in circus thema. Medewerkers en partners werden uitgenodigd voor ‘Cirque du Nikkels’. We beloofden een avond vol spektakel en bombarie, en dat was het zeker. “Wauw! Wat een verrassend programma. En het thema maakte het extra bijzonder en zorgde voor een hoge opkomst”, aldus Marcel Maas, lid van de personeelsvereniging van Nikkels.

Bedrijfsbelevenis in circus thema 1
Bedrijfsbelevenis in circus thema 2
Bedrijfsbelevenis in circus thema 3

Fijne samenwerking

“Het is altijd spannend wanneer je gaat samenwerken met een nieuwe partij. Maar Out of the Office heeft alle verwachtingen overtroffen! Vanaf het begin werd er creatief meegedacht en passeerden originele ideeën en oplossingen de revue, het concept voor het volgende bedrijfsfeest staat ook al in de steigers! Daarnaast werd ons veel werk uit handen genomen en werd alles van a t/m z geregeld. We zijn vol lof”, koppelt Nikkels terug.

Onvergetelijke bedrijfsbelevenis

Het was niet alleen een geslaagde avond, deze bedrijfsbelevenis was meer dan dat. Cirque du Nikkels was een geweldige manier om medewerkers van Nikkels te enthousiasmeren en te inspireren. Een unieke belevenis waar nog lang over nagepraat wordt. Misschien wel zoals een mooi verhaal. Wanneer onze opdrachtgever vol enthousiasme aangeeft dat we alle verwachtingen overtroffen hebben, kunnen we alleen maar trots zijn op de onvergetelijke bedrijfsbelevenis die we hebben neergezet. De mooiste bedrijfsbelevenissen creëren we als we het samen doen, samen met onze opdrachtgever en met ons fijne team.

Bedrijfsbelevenis in circus thema 4
Bedrijfsbelevenis in circus thema 5

Goed entertainment is van belang

Wanneer je kiest voor een circusthema is entertainment een element dat veel aandacht verdient. Het moet verrassend zijn, het moet indruk maken, het moet het publiek meekrijgen en hen een onvergetelijke avond bezorgen. Dat betekent ook dat de balans goed moet zijn. Alles moet perfect op elkaar zijn afgestemd. We startten met een indrukwekkende act van een luchtacrobate die op hoogte een dansshow in twee witte doeken weggaf. De toon was daarmee zeker gezet!

Jackfire tikte vervolgens af voor hun eerste set op het podium en tafelgoochelaar Jack kwam onopgemerkt binnen. Dat laatste bleef niet lang onopgemerkt! Jack verstaat zijn vak namelijk ontzettend goed, wat veel publiek rondom zijn magische performances opleverde. Na de tweede set van Jackfire was het tijd voor een act met flink wat bombarie. Onder begeleiding van flink wat drumgeweld en een trompettist kwamen drie Braziliaanse danseressen Cirque du Nikkels binnen.

Bedrijfsbelevenis in circus thema 6
Bedrijfsbelevenis in circus thema 7
Bedrijfsbelevenis in circus thema 8

“Alles klopte, van begin tot eind. Onze eigen werkplaats herkenden we niet meer terug dankzij de fantastische styling en zelfs het eten paste binnen het thema. Aan alles was gedacht, het was met recht een bedrijfsbelevenis. We hebben als personeelsvereniging veel complimenten gekregen”, aldus Marcel.

Sfeervolle setting op iedere locatie

Cirque du Nikkels vond plaats in de bedrijfshal van Nikkels. We toverden de hal binnen anderhalve dag om tot een sfeervolle feestlocatie. Witte doeken die we in de nok hingen vormden een circustent, waardoor de setting direct knus voelde. Groene lampen gaven een Nikkels accent aan de ‘circustent’ en de totale sfeerbeleving. Door verschillende dranken- en foodstands en zitgelegenheden (zoals schommelbanken en pallettribunes met kussens) langs de wanden van de ruimte te plaatsen, ontstond er een circuspiste waarbinnen het entertainment plaatsvond.

We combineerden elementen uit de huisstijl van Nikkels met de bekende circus/carnival stijl en ontwierpen in eigen huis diverse signing elementen. Van een groot programmabord bij de entree en kubussen met fun facts en informatie over de avond tot borden boven de bars en fotoframe op de prints van de fotospiegel. Onze medewerkers waren daarnaast allemaal gekleed in een dompteur kostuum. Ieder detail klopte!

Goed eten mag niet ontbreken

Het foodaanbod matchte met het circusthema: eigenwijs en verrassend. Geen haute cuisine, maar wel steengoed. We maakten hotdogs in drie uitvoeringen, bakten friet met verrassende kruidentopping en grilden Dave’s prijswinnende Oerburger en fijn gemarineerde spareribs op onze smoker. Onder het mom ‘go nuts’ stonden op iedere tafel doppinda’s.

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.