3 ideeën voor een onvergetelijk kerstfeest
Gemaskerd of in een winterse trui

De dagen worden korter en ineens komt de kerst snel dichterbij. Hoogste tijd dus om wat inspiratie op te doen voor deze sfeervolle eindejaarsperiode. Kerst is tenslotte hét moment bij uitstek om eens flink uit pakken en collega’s en/of klanten in het zonnetje te zetten. Hoe doe jij dit het liefst? Met een groot kerstfeest of juist een intieme borrel? En heb je wel eens aan een verrassend themafeest gedacht? Laat je inspireren!

3 ideeën voor een onvergetelijk kerstfeest 1
3 ideeën voor een onvergetelijk kerstfeest 2
3 ideeën voor een onvergetelijk kerstfeest 3

1. Klein en intiem

Wat is er sfeervoller dan een gezellige en intieme kerstborrel? Aankomen op een warme locatie, met lichtjes langs de oprit en vuurkorven bij de ingang die iedereen direct in een kerststemming brengen. Bij binnenkomst genieten van een grote mok warme chocomel, terwijl de open haard knispert en de band de meest sfeervolle kerstliedjes speelt. Vervolgens genieten van een smaakvol diner van onze chef. Natuurlijk moet er ook geproost worden met een heerlijk glas glühwein of goede champagne. Een perfecte avond waarbij het jullie aan niets ontbreekt en die nog lang in ieders geheugen gegrift zal staan.

2. Groots en meeslepend

Kerst en oud & nieuw zijn dé momenten om een knallend eindejaarsfeest te organiseren. Groots en meeslepend! Dat betekent bijvoorbeeld unieke styling die perfect pas bij jouw bedrijf, een groot kampvuur waaraan gasten zich heerlijk kunnen opwarmen, een band die speelt op verzoek, de heerlijkste hapjes om je vingers bij af te likken… Hoe groots je het ook wilt vieren, wij zorgen ervoor dat het altijd aansluit op jouw wensen en past bij de identiteit van jouw bedrijf. Zo maken we het einde van 2017 samen onvergetelijk.

3. Unieke (thema)beleving

Wil jij dit mooie jaar op een unieke manier afsluiten? Denk dan eens aan een waanzinnig feest met een spraakmakend thema. Volledig over de top of subtiel doorgevoerd in styling en food. Of je je bijvoorbeeld graag waant in Winter Wonderland, houdt van het mysterie van een gemaskerd bal of het beste van alle werelden wilt en kiest voor een ‘around the world’ thema? Niets is te gek om het jaar sfeervol af te sluiten óf te beginnen…

3 ideeën voor een onvergetelijk kerstfeest 4
3 ideeën voor een onvergetelijk kerstfeest 5

Meer blogs

Misschien vind je deze blogs ook interessant! Dit zijn de meest actuele artikelen van Out of the Office. Laat je inspireren en informeren over o.a. vergaderen, teams en events.