Bedrijfsevents
Zakelijk event

Een bedrijfsevent moet altijd een waardevolle belevenis zijn die mensen inspireert en in beweging brengt. Dat geldt voor alle momenten die het vieren waard zijn of waarbij je stil wilt staan. We zijn ervan overtuigd dat dit zorgt voor meer (werk)plezier en ambassadeurs binnen je team en je klantenkring. Omdat een zakelijk event – zoals een opening, jubileum of een client event – pas succesvol wordt wanneer het feilloos aansluit op brand identity, is ieder event dat we organiseren uniek.

Specificaties

Bedrijfsbelevenis
Verrassende concepten
Stimuleert ambassadeurschap

Het was voor ons de eerste keer dat we een client & partner event organiseerden. We hadden een duidelijk idee over het inhoudelijke programma, maar zochten professionele ondersteuning voor de organisatie en verdere invulling. De klik met Out of the Office was direct goed! We werden daarnaast verrast met creatieve ideeën die in de praktijk perfect tot uiting kwamen. Op de dag zelf viel alles samen, het totale plaatje klopte en overtrof onze verwachtingen. Achteraf werden we door gasten van het event overspoeld met diverse complimenten. Een signaal dat Out of the Office en BCM samen een mooi event hebben neergezet.

Bold Capital Management

Zakelijk event 1
Zakelijk event 2

Wat kun je verwachten

Wanneer je samenwerkt met Out of the Office mag je rekenen op een bedrijfsevent dat indruk maakt. Dat zorgt voor verraste oh’s en ah’s. Geloof ons, dát zijn de geluiden die je als eventorganisator wilt horen. Dan weet je dat we gasten samen weten te verrassen, te verbazen en te inspireren. Dat kan groots, maar ook heel subtiel. It’s all in the details! We verweven de boodschap die jij met het bedrijfsevent wilt overbrengen op een creatieve manier. Hiervoor werken onze eventspecialisten nauw samen met de merkspecialist binnen ons team. Deze unieke samenwerking zorgt voor krachtige bedrijfsbelevenissen die net even een anders zijn. Uniek en passend bij de brand identity van jouw organisatie.

“Dat de keuze op de eventlocatie van Out of the Office viel had meerdere redenen. Ten eerste heeft het een centrale ligging. Daarnaast denken de eventmanagers van Out of the Office op een hele prettige manier mee zodat het totale plaatje klopt. Zodat er een concept staat dat volledig aansluit op wat we willen bereiken. Dit is absoluut iets wat Out of the Office onderscheidend maakt.”

HR Adviseur , Actos Groep

Zakelijk event 3
Zakelijk event 4
Zakelijk event 5
Zakelijk event 6

Als een mooi verhaal

Mooie verhalen worden doorverteld. Een bedrijfsevent laat niet alleen een mooie onuitwisbare indruk achter bij alle gasten, het wordt daarmee direct een krachtige manier om mensen binnen je organisatie en ver daarbuiten te enthousiasmeren en te inspireren. Dat is het mooie van de zakelijke events die we organiseren. Het brengt mensen in beweging en stimuleert ambassadeurschap op een unieke manier.

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Zakelijk event 7

De Panoramazaal

2

Werken bij OOTO

Kleine proostmomenten

3

Zakelijk event 8

Personeelsfeest