Bedrijfsevents
Zakelijk event

Een bedrijfsevent moet altijd een waardevolle belevenis zijn die mensen inspireert en in beweging brengt. Dat geldt voor alle momenten die het vieren waard zijn of waarbij je stil wilt staan. We zijn ervan overtuigd dat dit zorgt voor meer (werk)plezier en ambassadeurs binnen je team en je klantenkring. Omdat een zakelijk event – zoals een opening, kerstevent of een client event – pas succesvol wordt wanneer het feilloos aansluit op brand identity, is ieder event dat we organiseren uniek.

Specificaties

Bedrijfsbelevenis
Verrassende concepten
Stimuleert ambassadeurschap

Zakelijk event 1

Wat kun je verwachten

Wanneer je samenwerkt met Out of the Office mag je rekenen op een bedrijfsevent dat indruk maakt. Dat zorgt voor verraste oh’s en ah’s. Geloof ons, dát zijn de geluiden die je als eventorganisator wilt horen. Dan weet je dat we gasten samen weten te verrassen, te verbazen en te inspireren. Dat kan groots, maar ook heel subtiel. It’s all in the details! We verweven de boodschap die jij met het bedrijfsevent wilt overbrengen op een creatieve manier. Hiervoor werken onze eventspecialisten nauw samen met de merkspecialist binnen ons team. Deze unieke samenwerking zorgt voor krachtige bedrijfsbelevenissen die net even een anders zijn. Uniek en passend bij de brand identity van jouw organisatie.

“Out of the Office heeft heel goed nagedacht over een corona-proof locatie. De maatregelen zijn op een geheel eigen wijze en op zo’n gastvrije manier toegepast, dat we gewoon konden genieten van ons evenement. Afstand houden kon overal, zelfs met 100 personen! Goed over nagedacht en zeer prettig voor ons als gasten”. 

Marloes van Noort

Event Marketeer, ThiemeMeulenhoff

Zakelijk event 2
Zakelijk event 3
Zakelijk event 4
Zakelijk event 5

Als een mooi verhaal

Mooie verhalen worden doorverteld. Een bedrijfsevent laat niet alleen een mooie onuitwisbare indruk achter bij alle gasten, het wordt daarmee direct een krachtige manier om mensen binnen je organisatie en ver daarbuiten te enthousiasmeren en te inspireren. Dat is het mooie van de zakelijke events die we organiseren. Het brengt mensen in beweging en stimuleert ambassadeurschap op een unieke manier.

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Zakelijk event 6

De Panoramazaal

2

Zakelijk event 7

Rondje Bussloo

3

Zakelijk event 8

Personeelsfeest