Bedrijfsevents
Personeelsfeest

Een personeelsfeest is altijd een goed idee! Tevreden medewerkers zijn namelijk ambassadeurs voor jouw organisatie. Het uitspreken van je waardering speelt daarbij een belangrijke rol. Een personeelsfeest is dan ook veel meer dan zomaar een gezellig feestje. Het is het moment om even stil te staan bij een gezamenlijke prestatie en medewerkers te bedanken voor hun inzet. Daarnaast versterkt het de onderlinge band, die uiteindelijk de samenwerking ten goede komt. Dat doe je natuurlijk op een unieke manier die bijdraagt aan jullie employer branding.

Specificaties

Versterken employer brand
Unieke bedrijfsbelevenis
Volledig verzorgd

Personeelsfeest 1
Personeelsfeest 2
Personeelsfeest 3
Personeelsfeest 4

Versterken Employer Brand tijdens je personeelsfeest

Bij Out of the Office geloven wij in de kracht van een goed personeelsfeest. Wanneer medewerkers de tijd van hun leven hebben zal dit zorgen voor een positieve blik op de werkgever. Niet alleen heeft dit een aangenaam effect op een team en de algemene tevredenheid, het draagt ook bij aan ambassadeurschap. 

Wanneer je medewerkers de tijd van hun leven geeft op een personeelsfeest raken ze er niet over uitgepraat. Dit heeft niet alleen een positief effect op het team en de algemene medewerkerstevredenheid, het draagt ook bij aan ambassadeurschap. Wanneer je aandacht besteedt aan een personeelsfeest, zetten jouw medewerkers de organisatie nog beter op de kaart. Dat maakt dit type bedrijfsevent een krachtige tool voor het versterken van jouw employer brand.

Versterken Employer Brand tijdens je personeelsfeest

Wanneer je medewerkers de tijd van hun leven geeft op een personeelsfeest raken ze er niet over uitgepraat. Dit heeft niet alleen een positief effect op het team en de algemene medewerkerstevredenheid, het draagt ook bij aan ambassadeurschap.

Wanneer je aandacht besteedt aan een personeelsfeest, zetten jouw medewerkers de organisatie nog beter op de kaart. Hiermee wordt je een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe werknemers. Maar misschien wel nog belangrijker; je huidige werknemers zullen ook positiever over je zijn. Daarmee verbinden ze zich vaak langer aan een bedrijf, wat dan weer goed is voor het imago van de werkgever. Dat maakt dit type bedrijfsevent een krachtige tool voor het versterken van jouw employer brand. Wil je hier meer over weten? Hier vind je een interessante blog over de kracht van employer branding. 

Unieke bedrijfsbelevenis

Hoe geef je medewerkers de tijd van hun leven tijdens een personeelsfeest? Dat weten wij als geen ander. Zonder jouw hulp kunnen we het alleen niet. Jij weet namelijk precies wat er binnen jouw organisatie speelt, wat de boodschap moet zijn die je met het personeelsfeest wilt uitdragen.

We maken een concrete vertaling naar een belevingsconcept voor het personeelsfeest. Denk aan een aansprekend thema, spraakmakende entertainment, een sfeervolle setting en een foodaanbod waar je je vingers bij aflikt. Ieder detail klopt en alles is goed op elkaar afgestemd. Hiermee sluit het personeelsfeest naadloos aan bij de organisatie én de medewerkers. Hier zal nog lang over nagepraat worden! 

“Dat de keuze op de eventlocatie van Out of the Office viel had meerdere redenen. Ten eerste heeft het een centrale ligging. Daarnaast denken de eventmanagers van Out of the Office op een hele prettige manier mee zodat het totale plaatje klopt. Zodat er een concept staat dat volledig aansluit op was we willen bereiken. Dit is absoluut iets wat Out of the Office onderscheidend maakt.”

HR-Adviseur, Actos Groep

Alles klopte, van begin tot eind. Onze eigen werkplaats herkenden we niet meer terug dankzij de fantastische styling. Zelfs het eten paste binnen het thema. Aan alles was gedacht, het was met recht een bedrijfsbelevenis.

Nikkels Bouwbedrijf

De 3 B’s: boodschap, beleving, betrokkenheid

Een personeelsfeest is geslaagd wanneer het de juiste boodschap overbrengt, wanneer het een unieke belevenis is en wanneer het de betrokkenheid bij de organisatie vergroot. Al onze personeelsfeesten organiseren we aan de hand van deze drie B’s. Want een feest is nooit alleen een feest. Het is een krachtige kans om medewerkers in beweging te brengen, een kans die je wilt grijpen. Toch?

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Personeelsfeest 5

Zakelijk event

2

Personeelsfeest 6

Hamburger workshop

3

Personeelsfeest 7

De Panoramazaal