hybride events

Online en offline krachtig combineren

Hybride events bieden een unieke combinatie van online en offline. Dit zorgt voor nóg meer mogelijkheden om impact te maken. Daarnaast is het een duurzame keuze. Tijdens congressen, evenementen en trainingen. Internationale sprekers hoeven niet langer ingevlogen te worden en collega’s kunnen vanaf verschillende locaties deelnemen. 

 

Specificaties

Online en offline combineren
Geavanceerde techniek
Stijlvolle decors

Wat is een hybride event?

Een hybride event is een combinatie van een fysiek evenement en een online evenement. Het online gedeelte bestaat niet alleen uit het verzorgen van een livestream, maar bevat ook veel interactie tussen de deelnemers en de sprekers. Juist deze interactie biedt meerwaarde. Het zorgt ervoor dat iedereen geprikkeld blijft. Voor zowel de gasten bij ons op locatie als voor deelnemers thuis (of op andere locaties) realiseren we de beleving die jij voor ogen hebt.

Dynamische beleving

Een hybride event vindt live plaats. Vanuit onze locatie leggen we het evenement met meerdere camera’s vast en zorgen we voor een livestream, zodat het online publiek ook kan deelnemen. Dankzij het gebruik van verschillende camera’s en standpunten krijgt de online kijker een dynamisch beeld, wat veel meer prikkelt dan één vast camerastandpunt. Ook is het mogelijk om de presentatie van de spreker in een apart beeld (‘picture in picture’) rechtstreeks te streamen, waardoor de online deelnemers de presentatie goed kunnen volgen. Tenslotte zorgen onze specialisten voor een complete beleving dankzij aanvullende audio- en visuele mogelijkheden. Natuurlijk zorgen we voor decors die perfect aansluiten op het doel van het hybride event en de uitstraling van jullie organisatie.

Offline en online verbinden

Om de online deelnemers actief te betrekken bij het evenement, kunnen zij vragen stellen en opmerkingen plaatsen in de chat die rechtstreeks bij de spreker terechtkomen. Op deze manier kunnen vragen live beantwoord worden. Natuurlijk bieden ook diverse apps de mogelijkheid om de interactie tussen online en fysieke deelnemers verder te vergroten. Denk aan een poll of een quiz.

Hybride events
Hybride events 1
Hybride events 2
Hybride events

Fysieke locaties koppelen

Vaak wordt er gekozen voor een locatie waar het fysieke evenement plaatsvindt. Maar dat is geen must. Medewerkers of gasten kunnen we ook op verschillende fysieke locaties bij elkaar brengen. Hiermee beperk je bijvoorbeeld de reistijd voor je gasten, waarmee je direct de drempel om deel te nemen verlaagt. We koppelen de verschillende fysieke locaties online aan elkaar. We kunnen het event vanuit één van de locaties streamen, maar je kiest niet voor niets voor meerdere fysieke locaties… Biedt deelnemers de ultieme online en offline beleving en verdeel het dagprogramma – en daarmee de sprekers – over de verschillende fysieke locaties. Wij zorgen er dankzij een goede livestream voor dat de deelnemers niets missen!

Vergroot je bereik dankzij hybride events

Er zijn meerdere redenen mogelijk waarom je voor een hybride event kiest. Iedereen kan vanuit huis of kantoor gemakkelijk deelnemen, zonder dat ze veel tijd kwijt zijn aan reistijd. Daarnaast is een hybride event een oplossing voor deelnemers die niet in staat zijn om fysiek deel te nemen. Ook kun je met een hybride event een veel groter publiek bereiken. Er zijn geen capaciteitsbeperkingen meer bij de locatie, waardoor je met een hybride event tot tien keer meer bereik kan genereren dan bij een volledig fysiek evenement. 

Ben je benieuwd of een hybride event iets voor jullie organisatie is? We kijken samen naar de mogelijkheden. 

 

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

anderhalve meter meetings

Veilig Vergaderen 

2

Koeien langs de IJssel - Out of the Office

Wandelmeeting

3

Online Popquiz

Online popquiz