Bedrijfsevents
Congressen of seminars

Bijeenkomsten zoals congressen en seminars zijn er om kennis te delen, gasten te inspireren en discussies over spraakmakende onderwerpen aan te wakkeren. Maar dit type live events zijn ook zeer geschikt om de naamsbekendheid van jouw organisatie te vergroten. Wat het doel van de bijeenkomst ook is, het moet een waardevolle belevenis zijn die indruk maakt. Een event waarover wordt nagepraat, als een mooi verhaal.

Specificaties

Bedrijfsbelevenis
Live event
Unieke locatie

Congres of seminar 1

De kracht van live communicatie

We zeggen dat out of the office de plek is waar het gebeurt. Het organiseren van een congres of seminar kan een mooie manier zijn om interactie te realiseren met (potentiële) klanten en stakeholders. Live communicatie is ontzettend krachtig. Je hebt écht contact met je doelgroep, waardoor je inzicht krijgt in hun gedrag en beleving én dit vervolgens kunt beïnvloeden. Maar het is natuurlijk geen eenrichtingsverkeer, het draait om interactie. Het echte contact. Dat is de toegevoegde waarde van een live event.

Congres of seminar 2
Congres of seminar 3

Congreslocatie

De locatie voor jouw congres of seminar is mede bepalend voor het succes. De plek moet aansluiten bij de boodschap die je wilt overbrengen of het doel van het live event. Dat geldt ook voor de algehele sfeer en aspecten als het foodaanbod. Het totale plaatje moet kloppen, van de programmering tot de communicatie rondom het live event. Out of the Office organiseert volledig verzorgde live events zoals congressen en seminars. Dat doen we op onze eigen locatie in Bussloo in de Veluwse IJsselvallei en op diverse andere locaties in Nederland en daarbuiten.

Misschien ook
interessant

We geloven in het krachtige effect van out of the office zijn. Dat kan door het organiseren van een bedrijfsevent, maar ook door het boeken van verbindende teamactiviteiten en inspirerende vergaderruimtes. Veel geboekt:

1

Congres of seminar 4

De Panoramazaal

2

Outdoor meeting

Vergaderen in de teamtuin

3

Congres of seminar 5

Zakelijk event