Out of the Office
Bedrijfsevents

We organiseren evenementen die de zintuigen prikkelen, als het even kan in de frisse buitenlucht. Een event organiseren is voor ons een serieuze zaak. We laten graag veel aan jouw verbeelding over, maar niet aan het toeval. Je kunt er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van het eerste telefoontje, tot de uitvoering en afronding waarbij we benieuwd zijn of we jouw verwachtingen hebben overtroffen.

Zakelijk event

Zakelijk event

Events die inspireren en mensen in beweging brengen. Van bedrijfsopening tot client event.

Personeelsfeesten

Maak van jouw medewerkers ambassadeurs door het organiseren van een uniek personeelsfeest.

Spraakmakend entertainment personeelsfeest
Bedrijfsevents 1

Kleine proostmomenten

Iets te vieren of gewoon borrelen met collega’s of klanten? Voor al deze kleine proostmomenten verzorgen we leuke pop-up arrangementen.

Congressen en seminars

Unieke live events waarbij echt contact en een waardevolle beleving centraal staan.

Bedrijfsevents 2
Kerstevent

Hybride Events

Online en offline krachtig combineren om het teamgevoel te stimuleren

Het creëren van een
Waardevolle beleving

Out of the Office events brengen mensen in beweging. Ze inspireren en zorgen voor een waardevolle beleving. Een bedrijfsevent is een krachtige manier om écht in contact te zijn met medewerkers, klanten en stakeholders. Dat begint al bij de communicatie rondom het evenement, wat verder gaat dan alleen een rsvp. Samen met jou zorgen we ervoor dat de beleving van het eerste communicatiemoment tot ver na het event helemaal klopt. Hierdoor creëer je een waardevolle beleving die bijblijft.