Bedrijfsevents: 5 verschillende soorten
out of the office

We organiseren bedrijfsevents die de zintuigen prikkelen, als het even kan in de frisse buitenlucht. Een bedrijfsevent organiseren is een serieuze zaak. We laten graag veel aan jouw verbeelding over, maar niets aan het toeval.
Er zijn verschillende soorten bedrijfsevents, met elk een ander doel. Ben je op zoek naar een zakelijk event van grote schaal? Of misschien juist een intiem proostmoment? Wij kunnen je bij allerlei soorten bedrijfsevents ondersteunen. Zelfs wanneer veel mensen van ver komen, reiken onze digitale mogelijkheden ver.

Ons kleine team zorgt voor een persoonlijke aanpak en benadering. Geen vreemde stemmen en gezichten, maar vaste aanspreekpunten en korte lijntjes. Zo zorgen we ervoor dat jullie bedrijfsevent er één wordt waar je met een brede glimlach aan terug denkt. 

Zakelijk event

Zakelijke events

Events die inspireren en mensen in beweging brengen. Van bedrijfsopening tot client event.

Personeelsfeesten

Maak van jouw medewerkers ambassadeurs door het organiseren van een uniek personeelsfeest.

Spraakmakend entertainment personeelsfeest
Bedrijfsevents 1

Kleine proostmomenten

Iets te vieren of gewoon borrelen met collega’s of klanten? Voor al deze kleine proostmomenten verzorgen we leuke pop-up arrangementen.

Congressen en seminars

Unieke live events waarbij echt contact en een waardevolle beleving centraal staan.

Bedrijfsevents 2
Kerstevent

Hybride Events

Online en offline krachtig combineren om het teamgevoel te stimuleren

Het creëren van 
WaardevolLE bedrijfseventS én belevenissen

Out of the Office brengt mensen in beweging. We inspireren en zorgen voor een waardevolle belevenis. Een bedrijfsevent is een krachtige manier om in contact te zijn met medewerkers, klanten en stakeholders. Dat begint al bij de communicatie. Dat gaat namelijk verder dan een RSVP. Samen met jou zorgen we ervoor dat de belevenis vanaf de eerste communicatie tot ver na het event soepel verloopt.

Op de dag zelf zijn wij beschikbaar, maar het bedrijfsevent is écht jullie dag. Wij zijn aanwezig zonder jullie voor de voeten te lopen. Zo zorgen we ervoor dat alle incidenten gelijk opgelost worden. We zorgen ervoor dat alles in goede banen loopt, dat de styling niets te wensen overlaat en dat jullie boodschap goed overgebracht wordt. Hierdoor creëer je een waardevolle belevenis voor je gasten die iets toevoegt.

Ben je nou benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen tijdens een event of feestje? Wat dacht je van een leuke activiteit? 
Klik hier voor al onze activiteiten.